Η Re-Battery συμμετείχε στην 87η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης που πραγματοποιήθηκε από 9 έως 17 Σεπτεμβρίου

Η Re-Battery, ως Σύστημα για την Εναλλακτική Διαχείριση Συσσωρευτών οχημάτων & βιομηχανίας, συμμετείχε στην 87η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης που πραγματοποιήθηκε από 9 έως 17 Σεπτεμβρίου.

Η φετινή διοργάνωση εξαιτίας των έκτακτων συνθηκών που δεν επέτρεψαν την παρουσία του πολιτικού κόσμου, αφιερώθηκε στους 123.864 επαγγελματίες και πολίτες που την επισκέφτηκαν.

Οι επισκέπτες του περιπτέρου μας ενημερώθηκαν λεπτομερώς για τις δράσεις της Re-Battery και παρέλαβαν έντυπο ενημερωτικό υλικό σχετικά με την αναγκαιότητα της ορθής εναλλακτικής διαχείρισης των μπαταριών οχημάτων και βιομηχανίας για την προστασία του περιβάλλοντος.

Εκπρόσωποι της Re-Battery είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τους επαγγελματίες του χώρου των μπαταριών για τις δυσκολίες και ιδιαιτερότητες που παρουσιάζει η διαχείριση των αποβλήτων μπαταριών ιόντων λιθίου, που χρησιμοποιούνται στην ηλεκτροκίνηση αλλά και στην αποθήκευση ενέργειας.

Το περίπτερο μας επισκέφτηκε ο πρώην Υφυπουργός Μεταφορών & Υποδομών, κ. Μιχάλης Παπαδόπουλος, με τον οποίο συνεργαστήκαμε στενά την περίοδο 2022 - 2023 με σκοπό την επίλυση θεμάτων στην αγορά της ηλεκτροκίνησης, δεδομένων των ελλείψεων που υπήρχαν στο νομοθετικού πλαίσιο.

Την εταιρική μας παρουσίαση εκπροσώπησαν ο κ. Μανώλης Μπαλτάς, Διευθύνων Σύμβουλος Re.De - Plan A.E., η κα Σοφία Χούμα, Ειδικός Σύμβουλος Συστημάτων Εναλλακτικής Διαχείρισης Re.De - Plan A.E. καθώς και η Γενική Διευθύντρια της Re-Battery A.E., κα Ματίνα Ζιώγου.

Πόλος έλξης για μία ακόμα φορά για τους μικρούς και μεγάλους φίλους αποτέλεσε ο γνωστός σε όλους Ρι-Μπαταρούλης, που μοίρασε δώρα και πάνω από 2.000 αντίγραφα του εκπαιδευτικού παραμυθιού «Το θαύμα της Ενέργειας». Στα πλαίσια του διαγωνισμού που διοργάνωσε η Re-Battery, εκατοντάδες θαυμαστές του Ρι-Μπαταρούλη φωτογραφήθηκαν μαζί του και δημοσίευσαν τις φωτογραφίες τους, προκειμένου να διαδοθεί το μήνυμα της ανακύκλωσης και να ευαισθητοποιηθεί όσο το δυνατόν περισσότερο ο κόσμος.

Νικητής του διαγωνισμού αναδείχθηκαν ο κος Μπέκας Παναγιώτης, κατόπιν κλήρωσης που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023 και σύμφωνα με τους όρους του διαγωνισμού.

espa
top Μετάβαση στο περιεχόμενο