Διπλή χρυσή διάκριση για την ΚΑΘΕΡΗΣ ΑΒΕΕ

Σημαντική διάκριση για την κρητική εταιρεία στα Circular Economy Awards 2023.

Με δύο χρυσά βραβεία επέστρεψε η κρητική εταιρεία ΚΑΘΕΡΗΣ ΑΒΕΕ από την απονομή των Circular Economy Awards 2023, που έγινε τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2023.

Tα Circular Economy Awards απονέμονται σε αυτούς που έχουν επιδείξει εξαιρετική πορεία στην επίτευξη υψηλής στάθμης περιβαλλοντικών επιδόσεων και έχουν δεσμευτεί ως προς κάποιους διαρκείς και φιλόδοξους στόχους για μελλοντική βελτίωση και βιώσιμη ανάπτυξη.

Η διάκριση της εταιρείας που δραστηριοποιείται στον τομέα της ανακύκλωσης από το 1979, είναι διπλή: έλαβε το χρυσό βραβείο σε δυο κατηγορίες, στην ανακύκλωση μπαταριών (Battery Recycling) και ανακύκλωση αυτοκινήτων (Vehicle Recycling).

Η υπεύθυνη ανθρώπινου δυναμικού της εταιρείας, κ. Αργυρώ Καθέρη, κατά την παραλαβή των βραβείων ευχαρίστησε δημόσια το προσωπικό της εταιρείας και ανέφερε ότι τα βραβεία ανήκουν και στους εργαζόμενούς της. Παράλληλα, όπως είπε, η διάκριση ανήκει στην πρώτη γενιά που ίδρυσε την ΚΑΘΕΡΗΣ ΑΒΕΕ για τη συνεισφορά της στο τόσο σημαντικό έργο που γίνεται στην Κρήτη.

espa
top Μετάβαση στο περιεχόμενο