Ενημερωτική δράση της Re-Battery ΑΕ στην 7η έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics»

Νέα ενημερωτική δράση πραγματοποίησε η Re-Battery ΑΕ, στο πλαίσιο της 7ης έκθεσης «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics» – «Cargo Truck & Van Expo», μεταφέροντας το μήνυμα της ανακύκλωσης μπαταριών μολύβδου οξέος, κατεξοχήν στους  εκθέτες από όλο το φάσμα της εφοδιαστικής αλυσίδας, των logistics, των εμπορευματικών μεταφορών, της συσκευασίας, και του επαγγελματικού οχήματος και στους πολυάριθμους επισκέπτες της έκθεσης.

Κλιμάκια στελεχών του Συστήματος Εναλλακτικής Διαχείρισης Re-Battery ΑΕ, επισκέφθηκαν τους  250 εκθέτες, με αφετηρία και σημεία αναφοράς  τα εταιρικά περίπτερα, που είχαν στην έκθεση  οι  εισαγωγείς, συμβεβλημένοι με το Σύστημα της Re-Battery ΑΝΔΡΕΑΣ ΦΙΛΗΣ Α.Ε.Β.Ε – FILLISLIFTAUTOHELLASΝΙΚ. Ι. ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ Α.Ε. και ΠΑΥΛΟΣ Ι. ΚΟΝΤΕΛΛΗΣ ΑΕΒΕ.

Τα κλιμάκια της Re-Battery ΑΕ διέθεσαν ενημερωτικό υλικό, οργάνωσαν συναντήσεις και συζητήσεις ενημέρωσης και διαλόγου με τους εκθέτες, όπως και με επισκέπτες  της έκθεσης για τη νόμιμη, ασφαλή διαχείριση και ανακύκλωση των αποβλήτων μπαταριών μολύβδου-οξέος , υπογραμμίζοντας τη σημασία της ανακύκλωσης  και τη συμβολή της στην υγιή επιχειρηματικότητα, την οικονομική ανάπτυξη, και κατά κύριο λόγο στην προστασία του περιβάλλοντος.

Σημειώνεται ότι η 7η διοργάνωση  της έκθεσης «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics» – «Cargo Truck & Van Expo» πραγματοποιήθηκε στις 9,10 και 11 Νοεμβρίου 2019 στον εκθεσιακό χώρο «Metropolitan Expo» με μεγάλη επιτυχία, σύμφωνα με τους διοργανωτές,  με 18.000 επισκέπτες, 250 εκθέτες, περί τους 600 συμμετέχοντες στα πολύ-συνέδρια LOGI.C 2019, και σημαντικές ανακοινώσεις σε θεσμικό επίπεδο, τόσο από το υπουργείο Ναυτιλίας, όσο και από το υπουργείο Ανάπτυξης, που εκπροσωπήθηκαν  από τον υπουργό Ναυτιλίας κ. Ιωάννη Πλακιωτάκη και τον υφυπουργό Ανάπτυξης κ. Νικόλαο Παπαθανάση, οι οποίοι εγκαινίασαν την έκθεση.

Η δράση της Re-Battery ΑΕ είχε μεγάλη απήχηση. Το ενδιαφέρον των εκθετών από όλο το φάσμα της εφοδιαστικής αλυσίδας και των logistics, συγκέντρωσε η ενημέρωση που παρείχαν τα κλιμάκια της Re-Battery ΑΕ σχετικά με τις προβλέψεις της νομοθεσίας, για τις διαδικασίες και τις υποχρεώσεις εγγραφής στο Εθνικό Μητρώο Παραγωγών (ΕΜΠΑ) και στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Αποβλήτων (ΗΜΑ), που ισχύουν για τους  επιχειρηματίες και επαγγελματίες, οι οποίοι δραστηριοποιούνται στους κλάδους των εμπορευματικών μεταφορών, της συσκευασίας, και του επαγγελματικού οχήματος.

Η ενημερωτική δράση της Re-Battery ΑΕ υποστηρίζεται από ειδικό ενημερωτικό υλικό για την ανακύκλωση μπαταριών μολύβδου-οξέος, που έχει δημιουργηθεί για αυτό το σκοπό από την Re-Battery ΑΕ, σε συνεργασία με τη Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων (ΚΕΕ), το οποίο διανεμήθηκε στους εκθέτες και επισκέπτες στον εκθεσιακό χώρο του «Metropolitan Expo».

Η νέα ενημερωτική δράση της Re-Battery ΑΕ στην 7η έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics» – «Cargo Truck & Van Expo» εντάσσεται στην πανελλαδικής εμβέλειας ενημερωτική εκστρατεία, που έχει αναλάβει η  Re-Battery ΑΕ το 2019.

Στο πλαίσιο αυτής της εκστρατείας, το ενημερωτικό υλικό (έντυπο & ηλεκτρονικό) με την αναλυτική ενημέρωση και το μήνυμα της Re-Battery A.Ε για την ανακύκλωση διαδόθηκε μέσω της ΚΕΕ και των Επιμελητηρίων – Μελών της τόσο σε κεντρικό επίπεδο όσο και σε κάθε γωνία της ελληνικής επικράτειας. (δείτε εδώ).

Επίσης επιτυχημένη παρουσία  ενημερωτικής δράσης  είχε η  Re-Battery ΑΕ στην AUTOTECEXPO 2019 από τις 27 έως 29 Σεπτεμβρίου 2019 στο MEC Παιανίας, που αποτελεί το σημαντικότερο εμπορικό φόρουμ για τον κλάδο των μηχανοκίνητων οχημάτων (δείτε εδώ).

Η ίδια καμπάνια της «Re-Battery ΑΕ» έγινε στη 84η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, όπου επίσης διανεμήθηκε ενημερωτικό υλικό και διαδόθηκε το μήνυμα της «Re-Battery ΑΕ» για την ανακύκλωση των συσσωρευτών μολύβδου οξέος στους χιλιάδες επισκέπτες της ΔΕΘ και στον επιχειρηματικό κόσμο (δείτε εδώ).

Share
espa
Μετάβαση στο περιεχόμενο