Η εταιρία Saracakis Group of Companies συμμετείχε στην ημερίδα και διαδραστικό σεμινάριο “Shape Your Path” της Engenius Patras Student Network of Chemical Engineers

Ήταν μια συναρπαστική εμπειρία για την εταιρεία Σαρακάκης που ήρθαν σε επαφή με τόσους ενθουσιώδεις νέους φοιτητές Χημικούς Μηχανικούς του Πανεπιστημίου Πατρών την Κυριακή 15 Μαΐου 2022, στο πλαίσιο της πολύ αξιόλογης πρωτοβουλίας "Shape Your Path" της Engenius Patras Student Network of Chemical Engineers.

Η εταιρία Σαρακάκης έδωσε πρακτικές και χρήσιμες συμβουλές για τον επαγγελματικό προσανατολισμό των νέων ανθρώπων που σύντομα θα κάνουν τα πρώτα τους βήματα στην αγορά εργασίας.

Παράλληλα ήταν μια εξαιρετική ευκαιρία να ενημερώσουν τους φοιτητές για τις ανοιχτές θέσεις εργασίας και πρακτικής άσκησης που έχουν αυτό το διάστημα στον Όμιλό τους.

Θερμά Συγχαρητήρια στα μέλη της οργανωτικής επιτροπής της ομάδας Engenius Patras Student Network of Chemical Engineers για την άρτια διοργάνωση της ημερίδας και του διαδραστικού σεμιναρίου.

espa
top