Η Moto Trend SA, εισαγωγέας της Kymco στην Ελλάδα, ξεκινάει τη νέα χρονιά λαμβάνοντας ένα σημαντικό βραβείο.

Ξεκίνημα της χρονιάς με μία ακόμη σημαντική βράβευση για την αντιπροσωπεία της Kymco Moto Trend SA στα e-volution Awards 2022.

Πιο συγκεκριμένα, στα βραβεία e-volution που γιορτάζουν την αριστεία στο ηλεκτρονικό εμπόριο, η ιστοσελίδα www.kymco.gr βραβεύτηκε με το Bronze Award στην κατηγορία Βest in Auto, Moto & Parts. Σίγουρα αποτελεί μία ιδιαίτερα σημαντική διάκριση για την καταξιωμένη αντιπρόσωπο εταιρεία, καθώς η κριτική επιτροπή αποτελείται από κορυφαίους εμπειρογνώμονες του χώρου και στελέχη που διαθέτουν σημαντική εμπειρία και γνώση.

Αυτή η βράβευση επικυρώνει την πραγματοποίηση του οράματος της εταιρείας το οποίο ήταν να δημιουργήσει ένα μοντέρνο digital κόσμο που αντανακλά τηWin my heart φιλοσοφία της KYMCO.

H κα Μαρία Ροτσάκη, υπεύθυνη Marketing και Επικοινωνίας της Moto Trend SA, δήλωσε σχετικά με την βράβευση: «Είναι τιμή και μεγάλη μας χαρά που για δεύτερη συνεχή χρονιά η Kymco απέσπασε μια σημαντική διάκριση στα e-volution Awards. Κάτι τέτοιες δύσκολες χρονιές είναι που τα βραβεία έχουν ακόμη μεγαλύτερη αξία για τη Moto Trend και τους ανθρώπους της. Προσαρμοστήκαμε στη digital εποχή με στόχο να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες των πελατών μας, αλλά η σημαντικότερη αξία για την εταιρεία μας, με motto το “Win my heart”, είναι να μιλήσουμε στις καρδιές τους. Σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς!»

espa
top