Ο οδηγός της Formula E της Nissan e.dams, Maximilian Guenther, γίνεται πρεσβευτής ηλεκτρικών οχημάτων της Nissan στην Γαλλία

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Nissan, Makoto Uchida, παρουσιάζει τον Guenther, δίπλα στο αμιγώς ηλεκτρικό επιβατικό αυτοκίνητο  Nissan LEAF

Ο οδηγός αγώνων της Formula E της Nissan e.dams και νέος πρεσβευτής ηλεκτρικών οχημάτων της Nissan στην Γαλλία, Maximilian Guenther, παρέλαβε το δικό του αμιγώς ηλεκτρικό Nissan LEAF, από τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Nissan, Makoto Uchida.

Ο Uchida-san καλωσόρισε επίσημα τον Guenther, ο οποίος ξεκινά την αγωνιστική του καριέρα στην Nissan στην επερχόμενη όγδοη σεζόν του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της ABB FIA Formula E τον Ιανουάριο, έχοντας παράλληλα το ρόλο του νέου πρεσβευτή της Ιαπωνικής αυτοκινητοβιομηχανίας,  στην ευρωπαϊκή έδρα της Nissan, στο Παρίσι.

Nissan e.dams Formula E driver Maximilian Guenther becomes Nissan France Electric Vehicle Ambassador

“Η οικογένεια  της Nissan καλωσορίζει τον Maximilian ως Πρέσβη ηλεκτρικών οχημάτων της Nissan στην Γαλλία”, δήλωσε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Nissan, Makoto Uchida. "Ως ο νέος οδηγός της ομάδας μας Nissan e.dams στην Formula E, δεν είναι τυχαίο ότι o Maximilian μοιράζεται το πάθος μας για τη συναρπαστική, 100% ηλεκτρική κινητικότητα και τις θετικές επιπτώσεις που μπορούν να έχουν τα EVs στο περιβάλλον. Όλοι μπορούμε να κάνουμε προσωπικές αλλαγές για να εξασφαλίσουμε ένα φωτεινό μέλλον για τον πλανήτη μας και είμαι σίγουρος ότι ο Maximilian θα απολαύσει την οδήγηση του νέου του Nissan LEAF. Θα ήθελα επίσης να του ευχηθώ καλή τύχη για την πρώτη του σεζόν με την Nissan στη Formula E."

Πέρυσι, η Nissan γιόρτασε τη 10η  επέτειο του 100% ηλεκτρικού Nissan LEAF και την πώληση 500.000 αυτοκίνητων του μοντέλου,  από τότε που αυτό παρουσιάστηκε για πρώτη φορά,  το 2010.

Nissan e.dams Formula E driver Maximilian Guenther becomes Nissan France Electric Vehicle Ambassador

Το μηδενικών εκπομπών Nissan LEAF, κατασκευάζεται σε εργοστάσια της Nissan στην Ιαπωνία, τις ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο και είναι διαθέσιμο σε 59 αγορές, σε όλο τον κόσμο. Καθώς η χωρητικότητα της μπαταρίας, η απόδοση και οι επιδόσεις του συνέχισαν να βελτιώνονται, το LEAF έχει εξελιχθεί από ένα όχημα πόλης σε ένα ευέλικτο αυτοκίνητο, που ανταποκρίνεται σε ένα ευρύ φάσμα αναγκών και τρόπων ζωής των αγοραστών του.

“Πρώτον, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Uchida-san για το θερμό του καλωσόρισμα στον συναρπαστικό νέο μου ρόλο ως Πρέσβη ηλεκτρικών οχημάτων της Nissan France”, δήλωσε ο Maximilian Guenther, οδηγός της ομάδας Nissan για την Formula E. "Πιστεύω ακράδαντα ότι όλοι μπορούμε να κάνουμε περισσότερα για να βελτιώσουμε το περιβάλλον γύρω μας και οδηγώντας το 100% ηλεκτρικό Nissan LEAF, θέλω να βοηθήσω στην ευαισθητοποίηση και κατανόηση των ηλεκτρικών αυτοκινήτων από τους οδηγούς. Μου αρέσει το LEAF για την αίσθηση που προσφέρει στην οδήγηση και με την απίστευτη ροπή του ηλεκτρικού συστήματος μετάδοσης κίνησης, η απρόσκοπτη, ισχυρή επιτάχυνση είναι πάντα συναρπαστική."

Η Nissan αγωνίζεται στο αμιγώς ηλεκτρικό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της ABB FIA Formula E για να φέρει τον ενθουσιασμό και την απόλαυση της οδήγησης ηλεκτρικών οχημάτων μηδενικών εκπομπών, σε ένα παγκόσμιο κοινό. Ως μέρος του στόχου της να επιτύχει ουδετερότητα άνθρακα στις λειτουργίες της και στον κύκλο ζωής των προϊόντων της έως το 2050, η Nissan σκοπεύει να “εξηλεκτρίσει” τα επερχόμενα μοντέλα της, μέχρι τις αρχές της δεκαετίας του 2030. Η Nissan στοχεύει στα οφέλη που πηγάζουν από την εμπειρία της στην ηλεκτροκίνηση και από την μεταφορά γνώσεων και τεχνολογίας μεταξύ των αγώνων και των καθημερινών οδικών συνθηκών, για να προσφέρει καλύτερα ηλεκτρικά οχήματα στο καταναλωτικό κοινό.

Ο Maximilian Guenther θα ενώσει τις δυνάμεις του μαζί με τους υπόλοιπους πρεσβευτές των Nissan EVs, τον οδηγό της Formula E Sebastien Buemi, τον προπονητή  της ποδοσφαιρικής ομάδας της Manchester City, Pep Guardiola και τον ποδοσφαιριστή της Real Madrid C.F.,  Eden Hazard.

Share
espa
top Μετάβαση στο περιεχόμενο