Οι μαθητές της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής στις εγκαταστάσεις της εταιρείας ΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΡΑΚΑΚΗ Α.Ε.Β.Μ.Ε.

Οι Μαθητές της Γ’ Λυκείου της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής συνοδευόμενοι από τον Καθηγητή τους Βάιο Αναγνώστου επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις ΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΡΑΚΑΚΗ Α.Ε.Β.Μ.Ε. στο  Καλοχώρι Θεσσαλονίκης.

Ο Διευθυντής Υποκαταστήματος Επαγγελματικών Οχημάτων & Μηχανημάτων Βορείου Ελλάδος, Διονύσης Παπαστρατόπουλος ενημέρωσε τους μαθητές για την ιστορία, τις δραστηριότητες και την ανάπτυξη του Ομίλου μας και τους ξενάγησε στις εγκαταστάσεις του τμήματος ανταλλακτικών των συνεργείων Volvo Trucks και Komatsu.

Επιπλέον, ο Διευθυντής Πωλήσεων & After Sales Αγροτικών Μηχανημάτων Massey Ferguson, Αριστείδης Μακρής Aristeidis Makris, ενημέρωσε για τα νέα μοντέλα γεωργικών ελκυστήρων καθώς και για τις υπηρεσίες και την τεχνική υποστήριξη που προσφέρουμε.

Ο Ηλίας Ανδρέαδης, Υπεύθυνος Τεχνικής Υποστήριξης και Εκπαιδευτής Επαγγελματικών Οχημάτων & Μηχανημάτων Βορείου Ελλάδος, ανέλυσε τη νέα τεχνολογία που φέρουν τα ηλεκτρικά φορτηγά και λεωφορεία της #VOLVO. Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν μέσω #VirtualReality εφαρμογής τον τρόπο εκπαίδευσης που πραγματοποιούν οι τεχνίτες του Ομίλου για την αντιμετώπιση βλαβών.

Οι εκπρόσωποι της εταιρείας δηλώνουν εντυπωσιασμένοι από τον μεγάλος ενθουσιασμό των μαθητών της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής και ανανεώσαν το ραντεβού τους για μία ακόμα επίσκεψη εκπαιδευτικού χαρακτήρα.

espa
top Μετάβαση στο περιεχόμενο