Περιβαλλοντική Ευαισθητοποίηση σε Δημοτικά Σχολεία της Ελλάδας Δυσπρόσιτων περιοχών ♻️

Βασικός στόχος της Re-Battery είναι η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση της μαθητικής κοινότητας. Με την συμμετοχή χιλιάδων παιδιών στις δράσεις περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης που διοργανώνει η Re-Battery, στα 12 χρόνια λειτουργία της, λαμβάνει ελπιδοφόρα μηνύματα από μαθητές και εκπαιδευτικούς για την προστασία του περιβάλλοντος.

Στην προσπάθεια της αυτή και θέλοντας να δώσει την ευκαιρία της περιβαλλοντικής ενημέρωσης και στους μαθητές των Δυσπρόσιτων περιοχών απέστειλε ενημερωτικό υλικό και το περιβαλλοντικό παραμύθι «Το Θαύμα της Ενέργειας» με τον Ρι-Μπαταρούλη στα Δημοτικά σχολεία σε Οινούσσες, Πάτμο, Λέρο, Σύμη, Κάσο Τήλο και Αγαθονήσι. Λάβαμε ευχαριστήριες επιστολές από όλους τους εκπαιδευτικούς και το σύνολο των μαθητών έδωσαν την υπόσχεση τους στον Ρι-Μπαταρούλη και το μήνυμα τους ακούστηκε δυνατά! Όλοι μαζί βοηθάμε τον Πλανήτη!

Ωστόσο ευχάριστη έκπληξη για την Re-Battery ήταν η υπέροχη ζωγραφιά που μας έστειλε ο μοναδικός μαθητής του Δημοτικού Αγαθονησίου και στην οποία αποτύπωσε την δική του ματιά για «Το Θαύμα της Ενέργειας».

espa
top