Η Re-Battery στο Don’t Drop Φεστιβάλ Κυκλικής Οικονομίας «Δράση 6Rχής» & στο Hobby Festival

Το skywalker.gr διοργάνωσε  πολλαπλές εκδηλώσεις στο Παλιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ, από τις  5 έως 09 Οκτωβρίου 2022 και η Re-Battery ήταν εκεί!

Το 1ο Don’t Drop Φεστιβάλ Κυκλικής Οικονομίας «Δράση 6Rχής» πραγματοποιήθηκε στις 05 & 06 Οκτωβρίου, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ, όπου σκοπός του διήμερου φεστιβάλ ήταν η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση όλων σχετικά με την έννοια της κυκλικής οικονομίας.

Η Re-Battery παρουσίασε τις δράσεις του συστήματος, την αναγκαιότητα της ορθής εναλλακτικής διαχείρισης κατά τον κύκλο ζωής των μπαταριών οχημάτων και βιομηχανίας, για την προστασία του περιβάλλοντος.

Το Hobby Festival πραγματοποιήθηκε στις 7 έως 9 Οκτωβρίου στο Παλιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων. Το τριήμερο Festival, ήταν μια ευκαιρία για μικρούς και μεγάλους να ανακαλύψουν και να υιοθετήσουν νέες ασχολίες στον ελεύθερο χρόνο τους.

Η Re-Battery παρουσίασε στους μικρούς της φίλους την χοροθεατρική παράσταση «Το θαύμα της Ενέργειας!» δίνοντας τους την ευκαιρία να πάρουν μέρος στο μαγικό ταξίδι της Ανακύκλωσης με οδηγό τον Ρι-Μπαταρούλη, που έχει στόχο να ευαισθητοποιήσει τους μικρούς θεατές, προβάλλοντας την αξία της ανακύκλωσης για το περιβάλλον και τη θέση του ανθρώπου μέσα σε αυτό.

Μία παράσταση, παραγωγή της Re-Battery A.E., όπου ο χορός, οι εντυπωσιακοί χαρακτήρες, οι μαγευτικές στολές, το χιούμορ και η διάδραση του έργου με τα παιδιά έχουν ενημερωτικό περιεχόμενο σχετικά με τις μπαταρίες οχημάτων και βιομηχανίας μολύβδου και λιθίου (ηλεκτρικών οχημάτων).

espa
top Μετάβαση στο περιεχόμενο