κουλτούρα την έννοια της κοινωνικής αποστολής

Η Re-Battery στην 2η Forward Green Expo και Renewable Energytech

 

Η Re-Battery, συμμετείχε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, στη Διεθνή Έκθεση Κυκλικής Οικονομίας Forward Green Expo, η οποία πραγματοποιήθηκε 7 - 9 Μαρτίου 2024 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, υπό την αιγίδα της ΔΕΘ-HELEXPO.

Η 2η Διεθνής Έκθεση Κυκλικής Οικονομίας FORWARD GREEN μεγάλωσε και εμπλουτίστηκε φέτος με τη RENEWABLE ENERGYTECH, μια μεγάλου βεληνεκούς και διεθνών προδιαγραφών εμπορική έκθεση αποκλειστικά για την αγορά της «πράσινης» και «έξυπνης» ενέργειας.

Η Re-Battery παρουσίασε τα αποτελέσματα της 13ετούς λειτουργίας της και ενημέρωσε τους επισκέπτες της έκθεσης σχετικά με το νέο απόβλητο μπαταριών που φέρνει στη ζωή μας η χρήση των μπαταριών ιόντων λιθίου στην ηλεκτροκίνηση και την αποθήκευση ενέργειας.

Μεγάλη τιμή που παρευρέθηκαν στο περίπτερο της Re-Battery κατά τη διάρκεια της έκθεσης αλλά και παρακολούθησαν την ομιλία της Γενική Διευθύντρια της Re-Battery Ζιώγου Ματίνα με θέμα « Η διαχείριση των μπαταριών ιόντων λιθίου αποθήκευσης ενέργειας αποτελεί την νέα πρόκληση για την Re-Battery» στις 9/3/2024, μεταξύ άλλων, ο κος Μανώλης Γραφάκος, Γενικός Γραμματέας Διαχείρισης Αποβλήτων ΥΠΕΝ η κα Αλ. Τόγια Διευθύνουσα Σύμβουλος του ΕΟΑΝ, ο κος. Αθ. Δαγούμας Πρόεδρος της ΡΑΑΕΥ, o κος Γιώργος Κρεμλής, Διευθυντής Ε.Τ. Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Σύμβουλος Κυκλικής Οικονομίας & Νησιωτικότητας και Πρόεδρος Σύμβασης Espoo και του Πρωτοκόλλου SEA, ο κος Αγγελούδης Στέλιος, Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, ο κος. Γ. Δημαρέλος Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Κλιματικής Προστασίας του Δήμου Θεσσαλονίκης ο κος Αναστάσιος Καπνοπώλης, Πρόεδρος Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, ο. κος Σπ. Ιγνατιάδης Εκπρόσωπος της ΒΕΘ ο Κος Φίλιππος Κυρκίτσος, Πρόεδρος Οικολογικής Εταιρείας Ανακύκλωσης, LIFE-IP CEI-Greece και ο κος Γιώργος Λυσσαίος, γεν. Διευθυντής Συνδέσμου Βιομηχανιών Ελλάδος.

Την έκθεσης Forward Green Expo και Renewables Energytech επισκέφτηκαν με επαγγελματικό ενδιαφέρον 2.350 επισκέπτες.

 

collage-forward

espa
top