Η Re-Battery συμμετέχει στο Επιστημονικό Συνέδριο «Επενδυτικός – αναπτυξιακός προγραμματισμός & διοίκηση οικονομικών αξιών στην τοπική αυτοδιοίκηση»

Η Re-Battery υποστηρίζει ως Μεγάλος Χορηγός το 3ήμερο Επιστημονικό Συνέδριο για Αιρετούς, Τεχνοκράτες & Στελέχη Οικονομικής Διοίκησης ΟΤΑ με θέμα: «Επενδυτικός – αναπτυξιακός προγραμματισμός & διοίκηση οικονομικών αξιών στην τοπική αυτοδιοίκηση» που διοργανώνει η Πανελλήνια Ένωση Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης «Κλεισθένης», ο Δήμος Ξάνθης και ο Φορέας Επιμόρφωσης Στελεχών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης International Forum Training & Consulting. Το Συνέδριο θα λάβει χώρα στην Ξάνθη, στις 12 με 15 Μαΐου.

Επίσης, η Re-Battery θα συμμετέχει στις εργασίες του Συνέδριου, με εισήγηση της κας Σοφίας Χούμα,  Marketing & Management, Χρηματο-Οικονομικής Διοίκησης, Ειδική Σύμβουλος Συστημάτων Εναλλακτικής Διαχείρισης στην Εταιρεία Πανελλαδικής Εναλλακτικής Διαχείρισης Συσσωρευτών Re-Battery ΑΕ, στο θεματικό εργαστήριο με τίτλο: «Οικονομική Διαχείριση σε ΟΤΑ & Μετάβαση σε Πράσινη Οικονομία», που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14 Μαΐου. Το θέμα της εισήγησης της κας Χούμα αφορά τον «Έλεγχο Εγγραφής στο Ελληνικό Μητρώο Αποβλήτων του ΕΟΑΝ για Φορείς Διευρυμένης Ευθύνης που Λειτουργούν ως Ανάδοχοι - Προμηθευτές σε ΟΤΑ (άρθρο 11, Ν. 4819/2021)».

Περισσότερες πληροφορίες για το 3ήμερο Επιστημονικό Συνέδριο μπορείτε να βρείτε εδώ.

Μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα των προσυνεδριακών εκδηλώσεων, θεματικών συνεδρίων και εργαστηρίων εδώ.

Share
espa
top Μετάβαση στο περιεχόμενο