Η Re-Battery συμμετείχε στην 86η ΔΕΘ, από 10 ως 18 Σεπτεμβρίου, στο Περίπτερο 2 stand1, όπου δέχτηκε περισσότερους από 5.000 επισκέπτες.

Οι επισκέπτες του περιπτέρου ενημερώθηκαν για τις δράσεις του συστήματος και παρέλαβαν έντυπο ενημερωτικό υλικό που τονίζει την αξία της ανακύκλωσης στην προστασία του περιβάλλοντος, αλλά  και την αναγκαιότητα της ορθής εναλλακτικής διαχείρισης κατά τον κύκλο ζωής των μπαταριών οχημάτων και βιομηχανίας.

Πόλος έλξης για τους μικρούς μας φίλους αποτέλεσε ο Ρι-Μπαταρούλης και το παραμύθι «Το θαύμα της Ενέργειας», που διαβάζοντας το τους δίνεται η ευκαιρία να  ταξιδέψουν στον μαγικό κόσμο της ανακύκλωσης και να ενισχύσουν την περιβαλλοντική τους συνείδηση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το περίπτερο της Re-Battery επισκέφθηκαν μεταξύ άλλων και:

ο κ. Νικόλαος Παπαθανάσης, Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης, ο κ. Μανώλης Κουτουλάκης, Γ.Γ. Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, ο κ. Κώστας Μπακογιάννης, Δήμαρχος Αθηναίων, ο κ. Νικόλαος Χιωτάκης, Διευθύνων Σύμβουλος του ΕΟΑΝ, ο κ. Γιώργος Καββαθάς Πρόεδρος ΓΣΕΒΕΕ, ο κ. Αθανάσιος Νικολόπουλος Πρόεδρος ΕΟΒΕΑΜΜ και η κα Σοφία Κουνενάκη – Εφραίμογλου Πρόεδρος ΕΒΕΑ.

Ενώ την εταιρική μας παρουσίαση εκπροσώπησαν: ο κ. Μανώλης Μπαλτάς Διευθύνων Σύμβουλος Re.De - Plan A.E., η κα Σοφία Χούμα Ειδικός Σύμβουλος Συστημάτων Εναλλακτικής Διαχείρισης Re.De - Plan A.E., καθώς και η Γενική Διευθύντρια της Re-Battery A.E. κα Ματίνα Ζιώγου.

Share
espa
top Μετάβαση στο περιεχόμενο