Το τελευταίο κουδούνι της σχολικής χρονιάς χτύπησε με Ανακύκλωση!

Στην μεγάλη γιορτή 32 Δημοτικών Σχολείων σε Θεσσαλονίκη και Κιλκίς ήταν παρούσα και  η Re-Battery και το τελευταίο κουδούνι, για το σχολικό έτος 2022-2023, χτύπησε ο Ρι-Μπαταρούλης!

Στην δράση του προγράμματος περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης της Re-Battery συμμετείχαν περισσότεροι από 1.200 μαθητές, οι οποίοι και παρέλαβαν το περιβαλλοντικό παραμύθι «Το Θαύμα της Ενέργειας» με τον Ρι-Μπαταρούλη.

Ένα παραμύθι που παρουσιάζει την χρησιμότητα και τα οφέλη της μπαταρίας του αυτοκίνητου, ενημερώνει για την ορθή περιβαλλοντική διαχείριση της, στο τέλος κύκλου ζωής της. Παρουσιάζει τα στάδια της ανακύκλωσης και μαθαίνει τα παιδιά γιατί πρέπει να ανακυκλώνουμε τις μπαταρίες! Λίγο πριν το τέλος τους φέρνει για πρώτη φορά σε επαφή με την ηλεκτροκίνηση και τους δίνει τις χρήσιμες πληροφορίες για την ανακύκλωση των μπαταριών της.

«Το Θαύμα της Ενέργειας» με τον Ρι-Μπαταρούλη οδηγεί τους μικρούς της φίλους σε ένα κυνήγι λέξεων μέσα από το κρυπτόλεξο που είναι αφιερωμένο στις τελευταίες του σελίδες.

Ευχόμαστε από καρδίας το παραμύθι της Re-Battery, που σχεδιάστηκε με πολλή αγάπη με μοναδικό σκοπό την ενημέρωση, να κρατήσει συντροφιά σε όλα αυτά τα παιδιά στο ξέγνοιαστο τους Καλοκαίρι!

espa
top