«Το θαύμα της Ενέργειας» έφερε τα Χριστούγεννα η Re-Battery

Στις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις που διοργάνωσαν οι Δήμοι Κορυδαλλού και Αγίας Βαρβάρας, η Re-Battery  έφερε το .θαύμα της ενέργειας. Τη φετινή εορταστική χριστουγεννιάτικη περίοδο η Εταιρεία Πανελλαδικής Εναλλακτικής Διαχείρισης Συσσωρευτών «Re-Battery ΑΕ» συμμετείχε στις εορταστικές εκδηλώσεις των δύο δήμων με την παρουσίαση της θεματικής θεατρικής παράστασης «Το θαύμα της Ενέργειας» που έχει ως στόχο, μέσα από το θεατρικό διάλογο και τη μουσική, την ευαισθητοποίηση των παιδιών με το θέμα της ανακύκλωσης. Η θεατρική παράσταση διοργανώθηκε με ευθύνη της Re Battery και την παρακολούθησαν δωρεάν παιδιά αλλά και μεγάλοι, ανεξαρτήτως ηλικίας.

Και διαγωνισμός με δώρα από τη Re-Battery

Εκτός από τα θεατρικά δρώμενα, η Re-Battery διοργάνωσε στους δύο δήμους και διαγωνισμό, μετά το τέλος κάθε παράστασης. Ο πρώτος νικητής κέρδισε μια δωροεπιταγή αξίας 300 ευρώ από την τουριστική εταιρεία GINIS VACANCES S.A., ο δεύτερος και ο τρίτος νικητής από μια δωροεπιταγή αξίας 50 ευρώ  και 30 ευρώ αντίστοιχα από την εταιρεία ΠΛΑΙΣΙΟ Computers. Στόχος του διαγωνισμού ήταν η ενημέρωση των παιδιών για τη χρησιμότητα και αναγκαιότητα της ανακύκλωσης.

Οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στον Δήμο Κορυδαλλού και στον Δήμο Αγίας Βαρβάρας υλοποιήθηκαν στο πλαίσιο Προγραμματικής Συμφωνίας Συνεργασίας μεταξύ της Re-Battery AE και του Περιβαλλοντικού Συνδέσμου Δήμων Αθήνας – Πειραιά (ΠΕΣΥΔΑΠ). Η συνεργασία έδωσε το έναυσμα για την υλοποίηση κοινών δράσεων σε  Δήμους – Μέλη του ΠΕΣΥΔΑΠ και πιο συγκεκριμένα σε χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις των Δήμων Κορυδαλλού και Αγίας Βαρβάρας.

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στον Δήμο Κορυδαλλού παραβρέθηκαν ο Διευθύνων Σύμβουλος της Re-Battery κ. Κλεάνθης Παπανικολάου, ο Ειδικός Σύμβουλος του Προέδρου του ΠΕΣΥΔΑΠ κ. Δημήτριος Μπανούσης και η Ειδική Σύμβουλος του Δημάρχου Κορυδαλλού κυρία  Ελένη Λιζαροπούλου. Στην αντίστοιχη εκδήλωση του δήμου Αγίας Βαρβάρας παραβρέθηκε ο επικεφαλής της Re-Battery κ. Κλεάνθης Παπανικολάου καθώς και τα υπηρεσιακά στελέχη του δήμου κυρίες Άννα Γούναρη και Ελένη Σερμέα.

Share
espa
top