Το θαύμα της ενέργειας, θεατρική παράσταση με την χορηγία της Re-Battery στα παιδιά Ιδιωτικού Δημοτικού Σχολείου της Γενικής Αρμενικής Ένωσης Αγαθοεργίας

Τα παιδιά του Ιδιωτικού σχολείου "Αρτάκι Καλπακιάν" της Γενικής Αρμενικής Ένωσης Αγαθοεργίας υποδέχθηκαν τους ανθρώπους της Re-Battery που επισκέφθηκε το σχολείο τους, την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2021.

Τα παιδιά και οι εκπαιδευτικοί, παρακολούθησαν την χοροθεατρική  παράσταση “Το θαύμα της ενέργειας”, που σκοπό  έχει την ευαισθητοποίηση, την ορθή ενημέρωση των παιδιών σχετικά με την ανακύκλωση των μπαταριών μόλυβδου οξέος και τις μπαταρίες λιθίου ηλεκτρικού αυτοκινήτου.

Ο χορός, οι εντυπωσιακοί χαρακτήρες, οι μαγευτικές στολές, το χιούμορ και η διάδραση με τα παιδιά πρωταγωνιστούν και απογειώνουν το έργο, μαγνητίζοντας τους μικρούς μας φίλους.

Με τον ξεχωριστό αυτόν τρόπο τα παιδιά συναντήθηκαν με τον κόσμο της ανακύκλωσης και της προστασίας του περιβάλλοντος. Μέσα από την ενημερωτική παρουσίαση αλλά και το παιχνίδι ενίσχυσαν την περιβαλλοντική τους συνείδηση. Έγιναν κοινωνοί του μηνύματος της Re-Battery για την αξία της ανακύκλωσης, την προστασία του περιβάλλοντος, της δημόσιας υγείας και της ανθρώπινης ζωής. Επιβραβεύθηκαν με δώρα και ενημερωτικό υλικό που κέντρισαν το ενδιαφέρον τους.

 

Το θαύμα της ενέργειας:

Διεύθυνση παραγωγής :                                    Ηθοποιοί με σειρά εμφάνισης :

Re-Battery A.E.                                                     K. Βάλλον – Θέμιδα Γκέκου

Σκηνοθεσία – χορογραφία:                                Μόλυν: - Ερατώ Μάκρα

Ιωάννης Έντγκαρ Αβετικιάν                             Συλλέκτης – Ελένη Κουταλώνη

Κοστούμια- Σκηνικά:                                           Ρι-Μπαταρούλης  - Μιχάλης Κριεμπάρδης

Franchesco Infante                                             Ηλεκτρούλης – Ιωάννης Έντγκαρ Αβετικιάν

espa
Μετάβαση στο περιεχόμενο