Το θαύμα της ενέργειας, θεατρική παράσταση με την χορηγία της Re-Battery στα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου

Η «Κιβωτός του Κόσμου» υποδέχθηκε με μεγάλα χαμόγελα και ανοιχτή αγκαλιά τους ανθρώπους της Re-Battery που επισκέφθηκε το σπίτι φιλοξενίας στην Αθήνα, την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021.

Με αφορμή τον εορτασμό της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Μείωσης Αποβλήτων (EWWR), τη μεγαλύτερη ευρωπαϊκή καμπάνια, διοργανώνονται ημερίδες, εκθέσεις, διαγωνισμοί, ενημερώσεις και δρώμενα που εστιάζουν στο τρίπτυχο “Mείωση, Eπαναχρησιμοποίηση, Aνακύκλωση”, με στόχο την ευαισθητοποίηση και την εκπαίδευση του κοινού για τη μείωση των αποβλήτων.

Τα παιδιά, οι εκπαιδευτικοί και οι εθελοντές πολίτες της «Κιβωτού του Κόσμου», παρακολούθησαν την χοροθεατρική  παράσταση “Το θαύμα της ενέργειας”, που σκοπό  έχει την ευαισθητοποίηση, την ορθή ενημέρωση των παιδιών σχετικά με την ανακύκλωση των μπαταριών μόλυβδου οξέος και τις μπαταρίες λιθίου ηλεκτρικού αυτοκινήτου.

Ο χορός, οι εντυπωσιακοί χαρακτήρες, οι μαγευτικές στολές, το χιούμορ και η διάδραση με τα παιδιά πρωταγωνιστούν και απογειώνουν το έργο, μαγνητίζοντας τους μικρούς μας φίλους.

Με τον ξεχωριστό αυτόν τρόπο τα παιδιά συναντήθηκαν με τον κόσμο της ανακύκλωσης και της προστασίας του περιβάλλοντος. Μέσα από την ενημερωτική παρουσίαση αλλά και το παιχνίδι ενίσχυσαν την περιβαλλοντική τους συνείδηση. Έγιναν κοινωνοί του μηνύματος της Re-Battery για την αξία της ανακύκλωσης, την προστασία του περιβάλλοντος, της δημόσιας υγείας και της ανθρώπινης ζωής. Επιβραβεύθηκαν με δώρα και ενημερωτικό υλικό που κέντρισαν το ενδιαφέρον τους.

espa
top