Ανοικτές παραμένουν οι εκθέσεις αυτοκινήτων και τα συνεργεία

O Σύνδεσμος Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων και Δικύκλων (ΣΕΑΑ) με μια λιτή αλλά ουσιαστική ανακοίνωση, ενημερώνει τους καταναλωτές και τις επιχειρήσεις πως, με βάση το ΦΕΚ που δημοσιεύτηκε, η προσέλευση στις εκθέσεις αυτοκινήτων και στα συνεργεία είναι νόμιμη και επιτρέπεται ακόμα, παρά τους περιορισμούς των μετακινήσεων που έχουν επιβληθεί για τον περιορισμό της διασποράς το κορωνοϊού.
Το αυτοκίνητο είναι αυτή την στιγμή το πιο ασφαλές μέσο μεταφοράς για να πάμε στην εργασία μας, να επισκεφτούμε κάποιο κατάστημα τροφίμων, κάποιο φαρμακείο ή κάποιο νοσοκομείο. Αφού λοιπόν η χρήση του είναι τόσο σημαντική, δεν πρέπει να αμελούμε την συντήρησή ή την επισκευή του, εφόσον χρειάζεται, ιδιαίτερα αυτές τις μέρες που, εμείς οι καταναλωτές ίσως έχουμε περισσότερο χρόνο να ασχοληθούμε με το αυτοκίνητό μας και ταυτόχρονα, οι επαγγελματίες του χώρου έχουν περισσότερο χρόνο να ασχοληθούν με το πρόβλημά μας.

Μια επίσκεψη αυτή την περίοδο σε συνεργεία, σε πολύ μεγάλο βαθμό εξασφαλίζει ότι θα γίνει γρήγορη και καλή δουλειά πάνω στο αυτοκίνητο, αφού οι επαγγελματίες του χώρου θα φροντίσουν περισσότερο το όχημά σου αυτές τις μέρες, που δεν επικρατεί «πανικός» ενώ ακόμα, ιδιαίτερα σε περιπτώσεις κάποιου προγραμματισμένου service ή κάποιας επισκευής, το αυτοκίνητο θα είναι πιο γρήγορα έτοιμο για να επιστρέψει στα χέρια του ιδιοκτήτη του.
Τι χρειάζεται για μια επίσκεψη σε μια έκθεση ή συνεργείο
Ο τρόπος μετάβασης στις εκθέσεις αυτοκινήτων και τα συνεργεία συμπεριλαμβάνεται στην περίπτωση 2 των κατ΄ εξαίρεση μετακινήσεων (μετάβαση σε εν λειτουργία κατάστημα προμηθειών αγαθών πρώτης ανάγκης) μέσω SMS στο 13033.

Σημειώστε πως, οι επαγγελματίες του κλάδου που παραμένουν στις υπηρεσίες του καταναλωτικού κοινού:

  • εστιάζουν στην σχολαστική, καθημερινή καθαριότητα στους χώρους εργασίας
  • χρησιμοποιούν ειδικά προστατευτικά καλύμματα για να περιορίζουν τις επαφές με το αυτοκίνητό σας
  • διαθέτουν τα κατάλληλα απολυμαντικά υλικά, σε όλα τα τμήματα εργασίας της επιχείρησης (για χέρια και επιφάνειες)
  • εφαρμόζουν όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες για να προστατεύσουν τους πελάτες και το προσωπικό τους.

Πηγή: www.autotriti.gr

Share
espa
top Μετάβαση στο περιεχόμενο