Δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης Re-Battery – 3ο Γυμνάσιο Ασπροπύργου

Το Σύστημα Εναλλακτικής Διαχείρισης Συσσωρευτών Re-Battery AE στο πλαίσιο των δράσεων ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης που υλοποιεί και με αφορμή την ανησυχητική εξάπλωση του ιού COVID-19, διέθεσε στο 3Ο Γυμνάσιο Ασπροπύργου δωρεάν μάσκες για πρόληψη εξάπλωσης του ιού καθώς και έντυπο ενημερωτικό υλικό το οποίο αξιοποιείται και εμπλουτίζει την διδακτέα ύλη του Γυμνασίου στο μάθημα της Τεχνολογίας.

Κατά την παράδοση του υλικού παρευρέθηκαν ο Διευθυντής του Γυμνασίου κος Ζερβίδης Γεώργιος, ο εκπρόσωπος του Συλλόγου Διδασκόντων κος Ντάρδας Αθανάσιος, η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κα Δέδε Εύη καθώς και εκπρόσωποι του Συλλόγου.

Εκπαιδευτικοί και Γονείς ενημερώθηκαν για τις δραστηριότητες του Συστήματος Εναλλακτικής Διαχείρισης Συσσωρευτών Μολύβδου – Οξέος, Ni-MH και Li-ion Re-Battery AE, για την ορθή περιβαλλοντική διαχείριση του αποβλήτου των μπαταριών, την προστασία του περιβάλλοντος και τα οφέλη της ανακύκλωσης.

Η Διεύθυνση του Σχολείου, ο Σύλλογος Διδασκόντων και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων με κοινή τους επιστολή μας εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους για την δωρεά και την δράση ενημέρωσης της Re-Battery.


Share
espa
Μετάβαση στο περιεχόμενο