Η γκαλερί Nissan Crossing προσφέρει την εμπειρία της εικονικής πραγματικότητας

Η Nissan λάνσαρε τη γκαλερί Nissan Crossing σε εικονική πραγματικότητα, δημιουργώντας έναν νέο τρόπο επικοινωνίας στο metaverse.
Το Nissan Crossing, η γκαλερί της Nissan στο ακριβοθώρητο προάστιο Ginza του Τόκυο, είναι μια γκαλερί εμπειριών της μάρκας, όπου οι επισκέπτες μπορούν να κατανοήσουν το όραμα του Nissan Intelligent Mobility και να βιώσουν πώς θα είναι η οδήγηση στο μέλλον.
Τώρα το Nissan Crossing έχει αναδημιουργηθεί σε μια εκδοχή εκπληκτικής εικονικής πραγματικότητας, παρουσιάζοντας το ολοκαίνουργιο ηλεκτρικό crossover Ariya. Μπορείτε να βρείτε την εικονική συλλογή με το όνομα "NISSAN CROSSING"* στην VR πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης VRChat, στην κατηγορία "Worlds".

 

Ο εκθεσιακός χώρος VR παρέχει ένα νέο μέσο ψηφιακής επικοινωνίας και προσφέρει ποικιλία περιεχομένου και εμπειριών, συμπεριλαμβανομένων νέων ανακοινώσεων και ενημερώσεων. Μια εναρκτήρια περιοδεία θα πραγματοποιηθεί μέχρι το τέλος του έτους για να τονίσει τους κινδύνους της κλιματικής αλλαγής και πώς θα μπορούσε να είναι το μέλλον με τα ηλεκτρικά οχήματα.
Η ανάπτυξη της εικονικής γκαλερί έγινε δυνατή χάρη στην υποστήριξη κορυφαίων δημιουργών VR. Ως μέλος της κοινότητας VR, η Nissan θα συνεχίσει να υποστηρίζει τους δημιουργούς και στοχεύει να πρωτοστατήσει σε νέες πρακτικές που υπερβαίνουν την πραγματικότητα.
Βίντεο με την εικονική γκαλερί Nissan Crossing είναι διαθέσιμο στον σύνδεσμο https://youtu.be/6ic0nEeWV3M

Share
espa
top Μετάβαση στο περιεχόμενο