Η Re–Battery στην Eco-Fest 2020: «Επιλέγω Ανακύκλωση και Κερδίζω!» – Διαγωνισμός με έπαθλο δωροεπιταγή

Με κεντρικό μήνυμα «Επιλέγω Ανακύκλωση και Κερδίζω!» το Σύστημα Εναλλακτικής Διαχείρισης Συσσωρευτών «Re–Battery A.E» παρουσιάζει τα οφέλη για το περιβάλλον και την οικονομία αλλά και τον τρόπο της ανακύκλωση των μπαταριών μολύβδου οξέος, σε σειρά ενημερωτικών εκδηλώσεων για μικρούς και μεγάλους, στη διοργάνωση «Eco-Fest 2020», που είναι αφιερωμένη στις Πράσινες Πόλεις, τη Βιώσιμη Ανάπτυξη και την Ηλεκτροκίνηση και πραγματοποιείται από 18 έως 20 Ιανουαρίου 2020 στη Τεχνόπολη στο Γκάζι.
Τα παιδιά παίζουν και μαθαίνουν, οι μεγαλύτεροι ενημερώνονται για τα οφέλη και τις τεχνικές μεθόδους της ανακύκλωσης των μπαταριών και όλοι μαζί κερδίζουν!
Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην Τεχνόπολη, οι επισκέπτες της Eco-Fest 2020 συναντούν το περίπτερο της «Re–Battery A.E» στην ενότητα:
• Παιδική Γωνιά στις 18 & 19 Ιανουαρίου από τις 12:00 έως τις 17:00 και την Δευτέρα 20 Ιανουαρίου από τις 10:00 έως τις 14:00, στην αίθουσα Δεξαμενές Καθαρισμού
• Στο περίπτερο του ΙΔΕΕΑ, στο χώρο του InnovAthens 18 έως 19 Ιανουαρίου 2020, κατά τις ώρες λειτουργίας του.
Εκεί έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν στον ειδικό διαγωνισμό της «Re–Battery A.E», που προσφέρει μετά από κλήρωση μια δωροεπιταγή αξίας 50 ευρώ, προς την εταιρεία «Πλαίσιο Computers».
Οι άνθρωποι της «Re–Battery A.E», στο πλαίσιο της «Eco-Fest 2020», με την προβολή εταιρικού βίντεο, διανομή έντυπου υλικού, τεχνικές παρουσιάσεις ενημερώνουν τους επισκέπτες για τη δραστηριότητα του πανελλαδικού Συστήματος Εναλλακτικής Διαχείρισης Συσσωρευτών μολύβδου οξέος «Re–Battery A.E», το οποίο συμπληρώνει 8 χρόνια επιτυχούς και αποτελεσματικής λειτουργίας.
Στο επίκεντρο των ενημερωτικών εκδηλώσεων είναι ο κύκλος της δραστηριότητας της «Re–Battery A.E» στην καταγραφή της διαχείρισης των μπαταριών μολύβδου οξέος αυτοκινήτου, μηχανημάτων, μοτοσυκλετών, από τη δημιουργία τους μέχρι την ανακύκλωση τους, οι οποίες αποτελούν ρεύμα επικίνδυνου αποβλήτου, αναδεικνύοντας τη σημασία και τη συμβολή της ανακύκλωσης στην προστασία του περιβάλλοντος αλλά και στην υγιή επιχειρηματικότητα και την οικονομική ανάπτυξη.
Στο περίπτερο της «Re–Battery A.E» πόλος έλξης για τα παιδιά είναι οι ψυχαγωγικές εκπαιδευτικές δραστηριότητες. Διανέμονται και παρουσιάζονται το παραμύθι «ο Ρι-Μπαταρούλης και η μάχη με τον μολυβδένιο Στρατό», σταυρόλεξο, με τις χαρακτηριστικές λέξεις για την ανακύκλωση, παιχνίδια, όπως ο χάρτινος λαβύρινθος για να «απελευθερώσουν» το «Ρι-Μπαταρούλη», ζωγραφιές για να δημιουργήσουν με χρώματα και μπογιές τον δικό τους ήρωα και το δικό τους περιβαλλοντικό μήνυμα, ενώ τους περιμένουν δώρα και γλυκίσματα.
Για τους μεγαλύτερης ηλικίας επισκέπτες στο περίπτερο της «Re–Battery A.E» οργανώνονται ενημερωτικές και τεχνικές παρουσιάσεις για ολόκληρο το φάσμα της ανακύκλωσης, από την αποθήκευση, συλλογή και μεταφορά, μέχρι την επανάκτηση και επαναχρησιμοποίηση των υλικών της μπαταρίας μολύβδου οξέος, σύμφωνα με τους κανόνες ασφαλούς και φιλικής στο περιβάλλον διαχείρισης, ενώ στον αντίποδα παρουσιάζονται οι επιπτώσεις στο περιβάλλον, τη φύση και την ανθρώπινη ζωή από την ανεξέλεγκτη απόρριψη του επικίνδυνου αποβλήτου.
«Επιλέγω Ανακύκλωση και Κερδίζω!»
Στον διαγωνισμό της «Re–Battery A.E» με σύνθημα «Επιλέγω Ανακύκλωση και Κερδίζω!» και έπαθλο μια δωροεπιταγή αξίας 50 € προς την εταιρεία «Πλαίσιο Computers» μπορούν να συμμετέχουν όλοι οι επισκέπτες της «Eco-Fest 2020». Στην διάρκεια των τριήμερων εκδηλώσεων θα μοιραστούν στους συμμετέχοντες σημαιάκια, σε κάθε ένα από τα οποία αναγράφεται ένας μοναδικός κωδικός, που είναι και ο κωδικός συμμετοχής στο διαγωνισμό. Με τον κωδικό τους οι συμμετέχοντες καλούνται να επισκεφθούν την ιστοσελίδα μας www.re-battery.gr και να συμπληρώσουν την φόρμα συμμετοχής. Όλες οι πληροφορίες του διαγωνισμού περιλαμβάνονται στους αναρτημένους όρους.
Εν συνεχεία θα πραγματοποιηθεί κλήρωση και θα αναδειχθεί ένας νικητής και ένας επιλαχόντας του διαγωνισμού, τα στοιχεία των οποίων θα γνωστοποιηθούν μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της «Re–Battery A.E»
«Eco-Fest 2020»
Σημειώνεται ότι στόχος της «Eco-Fest 2020» είναι να αναδείξει:
– Τα πλεονεκτήματα μιας κοινωνίας από περιβαλλοντικά ενεργούς πολίτες
– Τα περιβαλλοντικά και οικονομικά οφέλη από την εφαρμογή οικολογικών λύσεων στην ενέργεια και τη μετακίνηση
– Τις νέες και φιλικές προς το περιβάλλον τεχνολογίες και προϊόντα
Αποτελείται από 3 βασικούς πυλώνες με πρωτότυπο εκπαιδευτικό, ενημερωτικό και ψυχαγωγικό χαρακτήρα:
1) Εκθεσιακό σκέλος: Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν καινοτόμα προϊόντα, νέες τεχνολογίες και πρωτοπόρες υπηρεσίες γύρω από τον τομέα της ηλεκτροκίνησης, της ενέργειας και της ανακύκλωσης.
2) Παράλληλες δράσεις: Με κυρίαρχο στόχο την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση, η διοργάνωση Eco-Fest 2020 θα πλαισιώνεται και τις τρεις ημέρες από παράλληλες εκπαιδευτικές, ενημερωτικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες, για μικρούς και μεγάλους.
3) Συνέδρια Eco-Fest : Με θέμα “Έξυπνες & Προσβάσιμες Πόλεις – Κυκλική Οικονομία – Ηλεκτροκίνηση”
Στις εκδηλώσεις συμμετέχουν διακεκριμένοι ομιλητές από την κεντρική πολιτική σκηνή, την τοπική αυτοδιοίκηση, τον ιδιωτικό τομέα και τον ακαδημαϊκό χώρο. Πληροφορίες εδώ: eco-fest.org

Συμμετοχή στην κλήρωση

Όροι Διαγωνισμού

Share
espa
top Μετάβαση στο περιεχόμενο