Η Re-Battery ΑΕ στην 4η Διεθνή Έκθεση “Verde.tec”

Η Re-Battery ΑΕ θα συμμετάσχει στην 4η Διεθνή Έκθεση «Verde.tec», στη μοναδική εξειδικευμένη έκθεση της χώρας για τις τεχνολογίες περιβάλλοντος, την κυκλική οικονομία και τις έξυπνες πόλεις. Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί από τις 18 έως τις 20 Μαρτίου 2022, στο MEC Παιανίας.

Επισκεφτείτε μας στο περίπτερο Β 20Α.

Μπορείτε να κατεβάσετε την πρόσκληση εδώ.

verde.tec forum

Στο πλαίσιο της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν παράλληλες εκδηλώσεις με στόχο την ανταλλαγή επιστημονικής πληροφόρησης και τεχνογνωσίας. Η Re-Battery ΑΕ θα είναι οικοδεσπότης της εκδήλωσης «H Re-Battery απαντά θετικά και δίνει λύση και για το απόβλητο των συσσωρευτών της ηλεκτροκίνησης.», η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 19 Μαρτίου και ώρα 12:00-14:00 μ.μ. στη συνεδριακή αίθουσα MEC. 

Σκοπός της εκδήλωσης, είναι τόσο η ανάδειξη της ηλεκτροκίνησης ως σύγχρονης περιβαλλοντικής επιλογής για τη βιώσιμη ανάπτυξη όσο και η  καταγραφή των προβλημάτων που έχουν ανακύψει στην διαχείριση αυτού του νέου ρεύματος επικίνδυνων αποβλήτων,  για το οποίο δεν υφίσταται , ακόμη,  επαρκής επιστημονική γνώση παγκοσμίως , αλλά και υποδομές που να καθιστούν τη διαχείριση του , σχετικά εύκολη και οικονομικά εύλογη με ελαχιστοποίηση των συνεπειών που προκύπτουν από την αλόγιστη αύξηση των ευγενών μετάλλων που αποτελούν πρώτη ύλη για τους εν λόγω συσσωρευτές.

Επιθυμία της Re-Battery  είναι τα συμπεράσματα της συζήτησης να αποτελέσουν σημαντικό υλικό  για το σχεδιασμό και την υλοποίηση μέτρων  πολιτικής από τον ΕΟΑΝ και την Κυβέρνηση.

Η Re-Battery , για την επιτυχία της εκδήλωσης,  θα οργανώσει πάνελ συζήτησης με συμμετοχή εκπροσώπων της αυτοκινητοβιομηχανίας , των επιχειρήσεων συλλογής του αποβλήτου, του ΣΣΕΔ ΕΔΟΕ του Ινστιτούτου ΙΔΕΕΑ,  . Τη συζήτηση θα συντονίσει εκπρόσωπος της REDEPLAN που είναι ο Τεχνικός Σύμβουλος του ΣΕΔ.

Ο ΓΓ Διαχείρισης Αποβλήτων κ. Μ. Γραφάκος θα ανοίξει την εκδήλωση μας και ο Δ/νων σύμβουλος του ΕΟΑΝ κ. Ν. Χιωτάκης θα απευθύνει σύντομο χαιρετισμό.

Θα χαρούμε να σας δούμε όλους εκεί και να γνωριστούμε από κοντά!

espa
top Μετάβαση στο περιεχόμενο