Η Re-Battery περήφανη χορηγός της Centaurus Racing Team

Η Centaurus Racing Team ολοκλήρωσε την κατασκευή του πρώτου της Monocoque.

Η Centaurus Racing Team για πρώτη φορά στην ιστορία της ολοκλήρωσε την δημιουργία του ΠΡΩΤΟΥ της Monocoque στη 1η Απριλίου 2023. Ένα σασσί κατασκευασμένο εξ’ ολοκλήρου από σύνθετα υλικά με κύρια χαρακτηριστικά το χαμηλό βάρος και την υψηλή δυστρεψία.

Η συγκεκριμένη καινοτομία, έρχεται από την Formula 1 και ολοκληρώθηκε από προπτυχιακούς φοιτητές μέσα στα εργαστήρια του Κενταύρου που εδρεύουν στο Τμήμα των Μηχανολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Το συγκεκριμένο εγχείρημα ξεκίνησε το 2019 και έλαβε «σάρκα και οστά» το 2023. Δίχως εμπειρία, τα μέλη της Centaurus Racing ξεκίνησαν την κατασκευή του Monocoque τον Οκτώβρη του 2023 και μετρώντας μία αποτυχημένη προσπάθεια δεν το έβαλαν κάτω. Μέσα σε τρία 24ωρα τον τελευταίο μήνα εξίσωσαν την δουλειά των προηγούμενων 2 μηνών και τα κατάφεραν!

Αυτή τη στιγμή, η κατασκευαστική του νέου μονοθέσιου βρίσκεται στην τελική του ευθεία. Το νέο μοτέρ «ζωντάνεψε» και ο νέος «Κένταυρος» προετοιμάζεται. Η Centaurus Racing Team επιστρέψει πλέον με δυναμικές δοκιμές στην πίστα και την πολυαναμενόμενη επίσημη παρουσίαση του Θεσσαλικού αγωνιστικού, το επονομαζώμενο Rollout!

Η Re-Battery είναι περήφανη χορηγός της Ομάδας Κένταυρος / Centaurus Racing Team και συνεχίζει να στηρίζει την ομάδα αυτή σε κάθε της βήμα.

Συγχαρητήρια για την εκπληκτική πρόοδο του έργου σας και την μεγάλη προσπάθεια.

espa
top Μετάβαση στο περιεχόμενο