Ο Ρι-Μπαταρούλης συμβουλεύει τα παιδιά του 9ου Νηπιαγωγείου Τρίπολης και αυτά δημιουργούν!

Να μην πετάτε τις μπαταρίες μολύβδου στο περιβάλλον!

Να Βάζουμε τις μπαταρίες στην Ανακύκλωση, στον σωστό κάδο!

Μην πετάτε τις μπαταρίες αυτοκινήτου!

Οι μαθητές του 9ου Νηπιαγωγείου Τρίπολης με τη βοήθεια του Ρι-Μπαταρούλη, του ήρωα της Re-Battery, έμαθαν πόσο σημαντική είναι η ανακύκλωση των μπαταριών μολύβδου και λιθίου για το περιβάλλον και αποτύπωσαν με όμορφα χρώματα και εικόνες τα δικά τους μηνύματα!

Οι εκπαιδευτικοί μίλησαν στα παιδιά για την αξία της ανακύκλωσης αλλά και για τις επιπτώσεις, που προκαλεί  στην ανθρώπινη ζωή και τη φύση η ανεξέλεγκτη διαχείριση των μπαταριών. Τους είπαν ότι οι μπαταρίες δίνουν κίνηση στα αυτοκίνητα και τα άλλα οχήματα, με τα οποία ταξιδεύουν και γνωρίζουν τον κόσμο, αλλά και ότι απειλούν το περιβάλλον όταν στο τέλος της ζωής τους δεν ανακυκλώνονται.

Έγινε μάθημα το οικολογικό παραμύθι της Re-Battery «Το θαύμα της ενέργειας με τον Ρι-Μπαταρούλη» και μοιράστηκαν στα παιδιά παραμύθια και ενημερωτικά έντυπα. Παρουσιάστηκε το εταιρικό βίντεο και οι δραστηριότητες του Συστήματος Εναλλακτικής Διαχείρισης Συσσωρευτών Pb, Ni-MH και Li-Ion οχημάτων και βιομηχανίας ώστε τα παιδιά πλέον να αντιλαμβάνονται την αξία της ανακύκλωσης για το περιβάλλον.

Η Re-Battery  συγχαίρει και ευχαριστεί θερμά,  την Προϊσταμένη του Νηπιαγωγείου κα. Ελένη Κατσιαβού, τους εκπαιδευτικούς και όλους τους μαθητές για το σπουδαίο έργο τους και τα μηνύματα αισιοδοξίας, που μας δίνουν.

Το ταξίδι στο κόσμο της ανακύκλωσης απογειώθηκε!

Δείτε εδώ την ανάρτηση του 9ου Νηπιαγωγείου Τρίπολης

 

espa
top Μετάβαση στο περιεχόμενο