Η Re-Battery συμμετέχει στην Attica Green Expo

Η Re-Battery συμμετέχει για δεύτερη χρονιά στην Attica Green Expo, μια έκθεση με περιβαλλοντικό και κοινωνικό πρόσημο, με μέλημα την ευαισθητοποίηση μικρών και μεγάλων για την αναγκαιότητα της ανακύκλωσης.

Ως Σύστημα Εναλλακτικής Διαχείρισης μπαταριών μολύβδου οχημάτων & βιομηχανίας, κύριος στόχος μας είναι να ενημερώσουμε τους επισκέπτες της έκθεσης για την επικινδυνότητα των αποβλήτων μπαταριών και την ανάγκη να ληφθούν σοβαρά μέτρα για την προστασία του περιβάλλοντος.

Η Re-Battery θα ενημερώσει τους επαγγελματίες του χώρου καθώς και τους εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης που θα επισκεφτούν την έκθεση για την ισχύουσα νομοθεσία, καθώς και για όλα τα στάδια που θα πρέπει να ακολουθηθούν για την ανακύκλωση των συγκεκριμένων αποβλήτων, με ιδιαίτερη έμφαση στις δυσκολίες που παρουσιάζει η διαχείριση των μπαταριών ηλεκτροκινήτων οχημάτων.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης έχουν προγραμματιστεί από την Re-Battery παιδικές παραστάσεις, όπου τα παιδιά θα γνωρίσουν τον Ρι-Μπαταρούλη θα ταξιδέψουν στον κόσμο της ανακύκλωσης και θα μάθουν πως με απλούς τρόπους μπορούν να οδηγήσουν μια χαλασμένη μπαταρία σε νέο κύκλο ζωής. Στο τέλος των παραστάσεων θα διανεμηθεί δωρεάν το οικολογικό παραμύθι της Re-Βattery «Το θαύμα της ενέργειας».

Με χαρά σας περιμένουμε στο περίπτερο Β10 της έκθεσης να γνωρίσετε τον Ρι-Μπαταρούλη!

Σας περιμένουμε όλους εκεί!

 

Περισσότερες πληροφορίες για την έκθεση:

Ημερομηνία διοργάνωσης: 24-27 Μαΐου

Τοποθεσία: Κλειστό Ολυμπιακό Στάδιο Φαλήρου / Γήπεδο Tae Kwon Do

Ωράριο έκθεσης: 9:00 - 19:00

H είσοδος στην έκθεση είναι ελεύθερη.

espa
top Μετάβαση στο περιεχόμενο