Η Re-Battery συμμετέχει στην έκθεση 1η Πράσινη Έκθεση της Attica Green Expo, με τίτλο «Δράσε με Οικολογική Συνείδηση», η οποία έχει ως κύριο στόχο την ευαισθητοποίηση των πολιτών σε περιβαλλοντικά θέματα

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος στις 5 Ιουνίου, γιορτάζουμε την φετινή ημέρα στην 1η Πράσινη Έκθεση «Attica Green Expo» που θα διεξαχθεί στον χώρο πολλαπλών χρήσεων του Μετρό Συντάγματος, την Παρασκευή 3 & το Σάββατο 4 Ιουνίου 2022, από τις 09:00 το πρωί έως τις 21:00 το βραδύ.

Κύριος στόχος της έκθεσης, είναι η ευαισθητοποίηση των πολιτών σε περιβαλλοντικά θέματα, η ενημέρωση για το θετικό οικολογικό αντίκτυπο αλλά και η ανάδειξη της προσπάθειας των εταιρειών, των φορέων και της ΚτΠ (Κοινωνία της Πληροφορίας) που θα πλαισιώσουν το διήμερο με καινοτόμες δράσεις και πρακτικές που αφορούν την προστασία του πλανήτη μας.

Η 1η Πράσινη Έκθεση θα φιλοξενεί και τις δύο ημέρες στελέχη από επιχειρήσεις, φορείς και οργανισμούς για την ανάπτυξη συζητήσεων σχετικά με την βιώσιμη ανάπτυξη, την διαχείριση αγαθών σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, την ανακύκλωση, την δεντροφύτευση μέχρι και τα οφέλη του Vegan τρόπου ζωής. Η Re-Battery θα συμμετέχει ως μεγάλος υποστηρικτής της ανακύκλωσης και θα βρίσκετε εκεί για να σας ενημερώσει κι εσάς!

Επιπλέον, στο πλαίσιο της έκθεσης, θα διεξαχθεί και επιστημονική ημερίδα για Δημάρχους, Γενικούς Γραμματείς και Στελέχη ΟΤΑ, με τίτλο «Συστήματα Διαχείρισης Αποβλήτων για Πράσινους Δήμους», την Πέμπτη 2 Ιουνίου. Κατά τη διάρκεια της ημερίδας, στη Γ’ Συνεδρία με θέμα  «ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΜΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ», θα συμμετέχει ως εισηγήτρια η κ. Σοφία Χούμα, Redeplan Ειδικός Σύμβουλος Συστημάτων Εναλλακτικής Διαχείρισης, Τεχνικός Σύμβουλος Re-battery A.E.

espa
top Μετάβαση στο περιεχόμενο