Η συμμετοχή της Re-Battery σε δράσεις που διοργανώθηκαν τιμώντας την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος!

Η Re-Battery συμμετείχε σε δράσεις που διοργανώθηκαν από Δήμους και Φορείς για τον εορτασμό της  Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος.

Στο Φεστιβάλ Αστικής Οικολογία που διοργάνωσε το Ecovoice συμμετείχε η Re-Battery. Η 6η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε από τις 2 έως 5 Ιουνίου 2023 στο πάρκο Καράβολα της παραλιακής λεωφόρου Ηρακλείου. Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων έλαβαν χώρα εικαστικά εργαστήρια, ομιλίες, δράσεις με σκοπό την καλλιέργεια της οικολογικής συνείδησης στο αστικό περιβάλλον και την ευρύτερη ευαισθητοποίηση του κοινού.

Την Παρασκευή 09 Ιουνίου 2023 πραγματοποιήθηκε μια μεγάλη γιορτή στην κεντρική πλατεία της της Αγίας Παρασκευής, όπου μικροί κα μεγάλοι πολίτες έδωσαν το παρόν και στη εκδήλωση περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης της Re-Battery.

Διανεμήθηκε και στις δύο εκδηλώσεις, ενημερωτικό υλικό που παρουσιάζει την δράση του Συστήματος, στα 12 χρόνια λειτουργίας της και συμβάλει στην μετάδοση του μηνύματος για την σπουδαιότητα της ανακύκλωσης μπαταριών οχημάτων και βιομηχανίας. Ενώ παράλληλα κάθε παιδί έλαβε δωρεάν το περιβαλλοντικό παραμύθι του Ρι-Μπαταρούλης «Το θαύμα της Ενέργειας», που δίνει την δυνατότητα να ταξιδέψουν οι μικροί μας φίλους στον μαγικό κόσμο της ανακύκλωσης και να ενισχύσουν την περιβαλλοντική τους συνείδηση.

espa
top Μετάβαση στο περιεχόμενο