Η συμμετοχή της Re-Battery στις εκδηλώσεις που διοργανώθηκαν από τον Δήμο Δράμας

Ο Δήμος Δράμας και το Τμήμα Προγραμματισμού, Ανάπτυξης και Οργάνωσης, διοργάνωσε μια εκδήλωση – γιορτή για τα παιδιά, την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021,  στο Πάρκο Αγίας Βαρβάρας. Στην εκδήλωση πραγματοποιήθηκαν  πλήθος δράσεων, με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίησή τους σχετικά με τους τρόπους ορθολογικής διαχείρισης των απορριμμάτων.

Η Re-Battery στήριξε την σημαντική αυτή προσπάθεια του Δήμου Δράμας και με την συμμετοχή της παρουσίασε την δραστηριότητα του Συστήματος, τονίζοντας την αξία της ανακύκλωσης στην προστασία του περιβάλλοντος, αλλά   και την αναγκαιότητα της ορθής εναλλακτικής διαχείρισης κατά τον κύκλο ζωής των μπαταριών μολύβδου οξέος.

Πρωταγωνιστές των εκδηλώσεων ήταν τα παιδιά συνοδευόμενα από τους εκπαιδευτικούς τους όπου στο περίπτερο της «Re–Battery A.E», συναντήθηκαν με τον κόσμο της ανακύκλωσης και της προστασίας του περιβάλλοντος. Μέσα από ενημερωτικές δράσεις αλλά και παιχνίδι ενίσχυσαν την περιβαλλοντική τους συνείδηση και επιβραβεύθηκαν με δώρα και λιχουδιές, που κέντρισαν το ενδιαφέρον τους.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της Πράξης «ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΣΤΙΚΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΔΡΑΜΑΣ», η οποία αποτελεί τμήμα της Στρατηγικής Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης (ΣΒΑΑ) του Δήμου Δράμας. Συμπίπτει με την ημερομηνία εορτασμού της «Ευρωπαϊκής Ημέρας Χωρίς Αυτοκίνητο» και την ολοκλήρωση των εορτασμών της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας, γεγονός που ενίσχυσε την περιβαλλοντική διάσταση των Δράσεων της εκδήλωσης.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΔΡΑΜΑΣ - RE-BATTERY

espa
top Μετάβαση στο περιεχόμενο