Αναδείχθηκε ο τυχερός του Διαγωνισμού του ΣΕΔ Re-Battery «Ανακυκλώνω και Κερδίζω 2019»

Αναδείχθηκε ανάμεσα σε περισσότερους από 1.000 συμμετέχοντες ο τυχερός καδούχος, ο οποίος κέρδισε 1.000 ευρώ, στον διαγωνισμό που διοργάνωσε το Σύστημα Εναλλακτικής Διαχείρισης (ΣΕΔ) Συσσωρευτών Re-Battery,  με τίτλο «Ανακυκλώνω και Κερδίζω 2019».

Μετά από κλήρωση,  το βραβείο κέρδισε ο καδούχος με την επωνυμία «ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΙ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ ΒΟΥΝΑΤΣΟΥ Ο.Ε.» από το Πρινέρι  Μόριας της Μυτιλήνης.

Είναι αξιοσημείωτη η συμμετοχή των σημείων συλλογής αποβλήτων μπαταριών (καδούχων), στους οποίους περιλαμβάνονται συνεργεία, αποθήκες αποβλήτων, διαλυτήρια αυτοκινήτων, αντιπροσωπείες ή service αυτοκινήτων και συνεργεία βαρέων οχημάτων.

Η βράβευση πραγματοποιήθηκε παρουσία εκπροσώπων  των εταιρειών Ν. ΚΟΝΤΗΣ Α.Ε και Ι. ΧΟΥΜΑΣ ΑΕΒΕ, συμβεβλημένων με το ΣΕΔ Re-Battery, του Διευθύνοντα Συμβούλου της Re-Battery κ. Κλεάνθη Παπανικολάου καθώς και του προσωπικού της Re-Battery.

Ο διαγωνισμός υλοποιήθηκε από τη Re-Battery, στο πλαίσιο των ολοκληρωμένων δράσεων, για την ενημέρωση, την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση και τη διάδοση του μηνύματος της ανακύκλωσης. Ο κύριος σκοπός αυτής της νέας πρωτοβουλίας του συστήματος είναι η επιβράβευση της συμμετοχής στη σωστή διαχείριση των αποβλήτων συσσωρευτών.

Προκειμένου να συνδεθεί ο διαγωνισμός με εγγυήσεις διαφάνειας αλλά και την πιστοποιημένη συμμετοχή των διαγωνιζομένων στην μεγάλη προσπάθεια της ανακύκλωσης,  ως «εισιτήριο» συμμετοχής στον διαγωνισμό  επιλέχθηκε να είναι ο εξαψήφιος αριθμός των Εντύπων Αναγνώρισης Επικινδύνων Αποβλήτων (Ε.Α.Ε.Α) και ο κωδικός του συμβεβλημένου με το ΣΕΔ Συλλέκτη.

Το  Ε.Α.Ε.Α αποτελεί εκ του νόμου υποχρεωτικό συνοδευτικό έγγραφο, σε κάθε μεταφορά του αποβλήτου, μέχρι την παράδοση του σε αδειοδοτημένη εγκατάσταση προσωρινής αποθήκευσης ή ανακύκλωσης χρησιμοποιημένων συσσωρευτών μολύβδου. Δηλαδή είναι το επίσημο τεκμήριο που χορηγείται κατά την παράδοση του αποβλήτου, μπαταριών μολύβδου, το οποίο πιστοποιεί την οργανωμένη συλλογή, μεταφορά και νόμιμη ανακύκλωση του.

Στόχος της διοργάνωσης του διαγωνισμού από το ΣΕΔ Re-Battery ΑΕ είναι η αναγνώριση και η ανάδειξη  της  συμβολής των χιλιάδων συνεργατών του, οι οποίοι συγκροτούν το μεγάλο, υπεύθυνο και δυναμικό δίκτυο συλλογής και σωστής διαχείρισης των αποβλήτων μπαταριών μολύβδου, σε όλη τη χώρα.

Share
espa
top Μετάβαση στο περιεχόμενο