Το 3ο Δημοτικό Σχολείο Μαγούλας υποδέχτηκε την Re-Battery!

Στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Μείωσης Αποβλήτων η Re-Battery πραγματοποίησε δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης της μαθητικής κοινότητας.

Το 3ο Δημοτικό Σχολείο Μαγούλας υποδέχτηκε την Γενική Διευθύντρια της Re-Battery κα Ζιώγου Ματίνα, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Μείωσης Αποβλήτων. Κ κα Ζιώγου παρουσίασε στα παιδιά την διαδικασία της ανακύκλωσης  και σημείωσε την σπουδαιότητα της αξίας της ανακύκλωσης, για το περιβάλλον και τη θέση του ανθρώπου μέσα σε αυτό. Με μεγάλη έκπληξη η κα Ζιώγου δέχτηκε ερωτήσεις από τα παιδιά και έδωσε απαντήσεις σε απορίες και προβληματισμούς.

Τα παιδιά παρέλαβαν δωρεάν το παραμύθι «Το θαύμα της Ενέργειας» με τον Ρι-Μπαταρούλη, ένα παραμύθι που τους δίνει την εύκαιρα να ταξιδέψουν στον μαγικό κόσμο της ανακύκλωσης, ενισχύοντας τους και άλλο την περιβαλλοντική τους συνείδηση.

Μέσα από τις δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης της μαθητικής κοινότητας η Re-Battery λαμβάνει διαρκώς αισιόδοξα μηνύματα για το βαθμό ευαισθητοποίησης των μελλοντικών πολιτών!

espa
top Μετάβαση στο περιεχόμενο